Na sredinem pikniku Zvezde pod klobuki, kjer se je trlo znanih obrazov, ki so se med seboj družili, je zbrane zabavala skupina Čuki.

PREBERITE VEČ O PIKNIKU ZVEZDE POD KLOBUKI >>

Čuki so na oder povabili tudi različne goste, med drugim so nastopile tudi uspešna hrvaška skupina Učiteljice, ki so se nato ves piknik zabavale z znanimi na dogodku. Se je pa okoli seksi Učiteljice, slovenske članice Ane, med njunim duetom vrtel Čuk Jernej Tozon, ki je še vedno samski. Med njihovim nastopom se je namreč precej vživel v petje in od Ane Vurcer ni držal prav nobene distance. Jernej in Ana sta tudi zaplesala in ni bilo dvoma v to, da ona nad njim ni bila navdušena. Bi bila lep parček?

 

Sicer so vroče Učiteljice te dni presenetile z novim duetom. “Tako se to radi” je naslov njihove nove pesmi, ki so jo dekleta posnela v sodelovanju z DJ Mateom. Nova pesem je povsem poletno obarvana, plesnega ritma, vroče Učiteljice pa so jo dodatno še začinile z gostom iz Frankfurta, ki so ga povabile k sodelovanju. “DJ Matea smo spoznale na enem od nastopov v Berlinu, med nami vsemi je takoj preskočila nekakšna iskrica in odločitev o sodelovanju je bila sprejeta zelo hitro in soglasno,” je o sodelovanju zaupala Silvia.

O načrtih za prihodnost dekleta pravijo, da jih čaka predvsem veliko nastopov, kjer bodo promovirale tudi svojo novo pesem. “Za sedaj nastopamo v štirih državah, želimo pa si nastopati tudi v Makedoniji, Bolgariji, Črni gori, Švedskem in še kje,” pravi Ana. “Vesela sem, da imamo številne nastope tudi v Sloveniji, kjer imamo zelo veliko poslušalcev, v čast pa nam je, da tudi številni slovenski glasbeniki spremljajo naše delo in se zgledujejo po nas,” je še dodala.

Foto: Marko Vavpotič/M24.si


Zadnje novičke

Prejšnji članekMasterChef Slovenija: V finalu bo menda tekla kri
Naslednji članekMiho Deželaka na poti sprejela tudi Salome in Anže Kopitar