Damjan Murko je s svojo iskrenostjo in odprtostjo do svojih oboževalcev ponovno pokazal, zakaj ga tako cenijo.

Damjan Murko, priznani slovenski pevec in podjetnik, je nedavno pristal na urgenci, kar je sprožilo skrbi med njegovimi oboževalci. K sreči se je izkazalo, da je z njim vse v redu.

Sedaj je Murko spregovoril o posebnem prijateljstvu, ki ga ima že vrsto let s kolegom in prav tako priznanim slovenskim pevcem Sebastianom. Z nami je delil ganljivo sporočilo o njunem prijateljstvu in razkril, kako sta oba glasbenika dokazala, da je mogoče ohraniti trdno prijateljstvo kljub temu, da sta v istem poslu.

“Pravijo, da prijateljstvo ni možno, če se dva ukvarjata z istim poslom, sploh, če gre za glasbo. Večno rivalstvo, metanje polen pod noge, podtikanja, obrekovanja… Midva dokazujeva, da temu ni tako,” je zapisal Murko. Ob tem je dodal: “Vse našteto mi je tuje in karakterna navlaka.”

Damjan in Sebastian
Damjan in Sebastian. Foto: Tibor Golob, Vir: Instagram

Murko in Sebastian sta v slovenskem glasbenem prostoru že vrsto let in sta vsak na svoj način prispevala k razvoju in popularizaciji slovenske glasbe. Njuno prijateljstvo je dokaz, da lahko sodelovanje in medsebojna podpora presegata tekmovalnost, ki pogosto spremlja umetniške poklice.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDejan Krajnc (Dejan Dogaja) storil nekaj, kar nihče ni pričakoval
Naslednji članekRok Piletič je v šoku, kriv pa je njegov brat Aljaž. Le kako mu je lahko naredil to?