Deli
Pred vajenci je le še eno dejanje pred velikim finalom. V polfinalnem forumu se bodo namreč izluščili štirje finalisti, ki se bodo jutri v velikem finalu udarili za 50 tisoč evrov. Eden pa se bo moral tik pred ciljem posloviti in dvorec zapustiti praznih rok.

Gvido je, medtem ko je pakiral stvari povedal, da je bila to zanj zelo zanimiva izkušnja, da pa se zdaj ne da več spreminjati in lahko samo čaka ali mu bo usoda namenila mesto v velikem finalu.

Niki je prepričan, da si mesto v velikem finalu zaslužijo predvsem tisti, ki so se ves čas trudili za en cilj in to je odprtje šole.

Adis: Finale si najbolj zaslužimo jaz, Gvido in Breda!
Dogodivščina Bilo je nekoč se bliža koncu in vajenci se že veselijo odhoda domov in toplega objema svojih najbližjih. Vseeno pa je pred njimi še zadnji in najpomembnejši korak do glavne nagrade.

Eden od vajencev pa se bo moral tik pred tem vseeno posloviti. Adis je povedal,  da si po njegovem mnenju veliki finale zaslužijo on, Gvido in Breda, ki so na dvorcu preživeli vseh petnajst tednov in šli čez vse izzive, ki jih je ponudil šov. Najmanj si po njegovem mnenju finale zasluži Emanuela.

Emanuela veliki finale najbolj privošči Bredi, ki ji je dokazala, da je res močna ženska. Breda pa finale najbolj privošči Gvidu, ki je po njenem mnenju najbolj zaslužen, da je tudi sama uspela priti na prag velikega finala.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.