Aleksandra, soproga Daniela Popovića, ki je bil sredi osemdesetih let največji zvezdnik takratne jugoslovanske glasbene scene, je za revijo Story razkrila nekatere podrobnosti o njuni zvezi, med drugim o skrivni poroki in rakom, za katerim je zbolela le eno leto po poroki.

Daniel in Aleksandra sta se po ločitvi od prejšnjih partnerjev odločila svojo ljubezen kronati s poroko, a ker nista želela nikogar prizadeti, hkrati pa sta se želela izogniti medijskemu pompu, sta poroko skrivala pred javnostjo.

Seveda je ostala njuna skrivnost skrita le nekaj dni, potem pa je postalo nevzdržno. Telefonski klici in čakanje paparacev pred njunim stanovanjem je postalo del njunega vsakdanja, stres se je stopnjeval. Potem ko sem ves medijski pomp sploh še ni polegel, je zakonca čakala nova žalostna in zaskrbljujoča novica. Aleksandra je zaradi neverjetno stresnega življenja zbolela za rakom, ki ga je ob veliki pomoči Daniela in zdravniške ekipe po dveh letih dokončno premagala.

Aleksandra se je v Daniela sicer zaljubila že kot 14-letna deklica, ko je leta 1983 zanj držala pesti med evrovizijskim nastopom . "Mama, ta bo enkrat moj, če ne prej, pa takrat, ko bo s palčko hodil," je Aleksandra takrat vzhičeno dejala svoji mami.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNevzgojen Justin Bieber neprestano preklinjal!
Naslednji članekOjoj! Niall iz 1D: Zrušil je Twitter!