Darja Gajšek, pevka, voditeljica in radijka, predvsem pa mlada mamica, se je v soboto poročila.

Več kot leto dni se je na njeni roki lesketal zaročni prstan, a je ostal dokaj neopažen. Njen izbranec, o katerem Darja pove; “Alen je moje življenje, moja podpora, moj sopotnik, moja ljubezen,” jo je romantično zaročil v Rovinju, še preden sta postala starša ljubki Emi.

Kako so potekale priprave na najlepši dan Darje in Alena pa razkriva njen nedavno posnet videospot za pesem Luštno bo. Med samim snemanjem si je Darja s pomočjo prijateljic, izbrala poročno obleko in poročna prstana.

Poročno darilo           

Naslovno skladbo Luštno bo je Darji za poročno darilo namreč podaril producent Bojan Šeruga, ki se je kot avtor in producent podpisal pod vse nove skladbe na njeni zgoščenki. “V videospotu smo prikazali simpatično pripravo na poroko, ki je res takšna kot bo najina. Sproščena, zabavna, nič kaj živčna ter v veliki meri na mojih plečih. Saj  veste, moškim ob delavnem vsakdanu zmanjka misli za priprave na poroko. Ženske pa ta čas izkoristimo, da se s prijateljicami razvajamo in skupaj načrtujemo dan D. Večji del videospota je bil posnet v Celju, del pa na dvorcu Štatenberg, kjer bo potekalo poročno slavje,” je pred poroko zaupala danes že novopečena nevesta.

Po poroki pa delavno

Darja se skupaj z Novimi Fosili in Klapo Skala odpravlja na turnejo po Sloveniji, prvi koncert pa bo že 2. novembra v Hali Tivoli. Sledijo še koncerti v Novem mestu, Mariboru in Velenju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKmetija: Zgodil se je neverjeten preobrat
Naslednji članekFoto! Znani Slovenci na premiero pripeljali svoje otroke