Darja Gajšek ravno danes praznuje svoj 28. rojstni dan, pred kratkim pa je izdala, da je ena tistih nosečnic, ki lahko neprekinjeno dela in se posveča obveznostim.

Darja je namreč za Govori.se izdala, da v svoji nosečnosti ni nikoli bruhala, ni ji bilo slabo in zato ji ni bilo potrebno izostati od dela. Rok ima v začetku avgusta, upa pa, da ji bo tako gladko teklo vse do poroda. Čaka jo še nekaj nastopov in oddaj.

Pričakuje punčko

Ginekologinja ji je povedala, da je 90% možnosti, da bosta s partnerjem Alenom dobila deklico. V šestem mesecu nosečnosti si tako le želita, da se bo njun otrok rodil zdrav. Nosečnost je bila načrtovana in tudi spontana. Menda sta se o tem že večkrat pogovarjala in jima zdaj nadvse odgovarja, da bosta starša postala poleti, ker jima lažje razporejanje časa bolj dopuščajo njune obveznosti.

Kaj pa letošnji dopust?

Izdala je, da se namerava pred porodom za teden ali dva odpraviti na morje. Nekaj dni pred porodom želi več počivati, drugače pa se Darja v prostem času sprošča z branjem in meditacijo. Tudi, če domov prispe ob 1. uri zjutraj, prebere nekaj poglavij in meditira.


Zadnje novičke

Prejšnji članekToni iz IN&OUT pot nadaljuje sam in pravi: “Moraš naprej!”
Naslednji članekFoto! Presenetili so poškodovano Eldo Viler