Darja Gajšek pretekle dni ni bila najbolj vesela odziva gledalcev

Pevka in voditeljica oddaje Zimski pozdrav Darja Gajšek je bila zadnje dni deležna veliko kritik. In sicer ne glede vodenje oddaje, ampak glede njene obleke, za katero je prejela mnogo negativnih kritik. Gledalci so njene pretekle obleke vedno lepo sprejeli, ta pa se jim je zdela neprimerna. Oglasila se je Darja, ki jo je to več kot očitno zelo prizadelo. Želela si je, da bi bili gledalci pozorni na druge stvari, kar je zapisala ob svoji fotografiji.

Vir: Instagram

“Vsi ti negativni komentarji so mi vzeli sapo. Najprej sem vprašala, kaj takega sem naredila narobe, potem sem se odločila sama s sabo in se odločila, da zadevo pojasnim, saj si moji oboževalci, gledalci in gledalci zaslužite vedeti, da zaradi ene same obleke nisem slab človek.

Ob zavedanju, da sem doslej vodila več kot 220 oddaj in oblekla več kot 220 kreacij, sem imela v glavi eno samo misel – da se vse skupaj izpeljemo po svojih najboljših močeh in ljudeh znova ponudimo odlično oddajo.

Bolj bi si denimo želela, da bi ljudje moji prizadevanji za ohranitev narodno-zabavne glasbe, prizadevanje, dajemo velik poudarek legendam narodno-zabavne glasbe in odpiramo vrata mladim ansamblom. Da smo se potrudili in tudi v teh čudnih časih izpeljali predizbor za festival Slovenska polka in valček, da v oddaji predstavljamo mlade izvajalce, otroke, ki tako srčno ljubijo na naš glas.

Tudi v tem času bom po najboljših močeh trudila, da bi ljudje skupaj z ekipo ponudili dobre in zanimive vsebine, zato se že iskreno veselim današnjega oddaje Zimski pozdrav, ki bo na sporedu ob 20. uri.

Hvala vsem za podporo!”

Darja je nadvse simpatična voditeljica, ki skrbi za zabavni program na televiziji. Podpira našo narodno slovensko glasbo in to je veliko bolj pomembno, kot obleka, ki jo nosi. Razumemo pa, da smo ljudje vizualna bitja in ima vsak svoj okus.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRobert Roškar je na slabi poti. Se mu obeta delovno poletje?
Naslednji članekMija Rovtar (Ljubezen po domače) s seksi fotografijami presenetila. Je to res ona?