Deli
Osebni arhiv
Darji Vrbnjak se je uresničila dolgoletna želja in sicer končno ji je uspelo zaključiti njen osebni projekt, to je ureditev njenega nasmeha.

''Zelo sem hvaležna celotni ekipi Implant centra Martinko iz Zagreba, rada bi se jim zahvalila za vse, kar so storili zame v teh štirih mesecih, kolikor je trajala sanacija mojega zobovja.''

''Že od otroštva se spopadam s težavami z zobovjem. Kljub redni negi in pogostimi obiski pri zobozdravnikih nikoli nisem bila zadovoljna z izgledom mojega zobovja ter nasmeha. Po prihodu iz hiše BB sem se odločila, da je čas, da si uredim zobe, zato sem poslala nekaj povpraševanj raznim zobozdravstvenim klinikam in med temi, ki so bili pripravljeni delno ali v celoti sponzorirati izdelavo zobovja, je bil tudi IC Martinko iz Zagreba,'' je priznala Darja in nam opisala pot, ki je trajala do tega, da ima sedaj popoln nasmeh.

''Pred štirimi meseci so mi vgradili aparat za oblikovanje pravilnega ugriza. V ponedeljek, 18. aprila., sem odpotovala v ZG, kjer so me namestili v hostlu Moving. Od tam me je večkrat dnevno njihov šofer vozil v ordinacijo na posege. V petih dneh so mi strokovno in kvalitetno izdelali nove keramične zobe.
IC Martinko je mlad, a visoko usposobljen kolektiv strokovnjakov, ki delajo z najboljšo opremo in materiali. Poleg tega pa so še izredno prijazni in ustrežljivi. Brez njihove dobre volje in pripravljenosti v celoti sponzorirati poseg, moj nov nasmeh ne bi bil tako lep in brezhiben, kot je danes.''

Veliko zahvalo pa Darja tudi namenja produkciji Kanala A, ki ji je omogočila lanskoletno nekajtedensko bivanje v hiši BB, to ji je namreč prineslo medijsko prepoznavnost, brez katere ji, kot pravi, ne bi uspelo najti sponzorja za izdelavo novega zobovja.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.