“V glasbenem menedžmentu je tako, da se mora izvajalec vsak trenutek zavedati, da je njegov menedžer tisti, ki odloča o poslovnih dogodkih (intervjujih, nastopih, promociji, PR, nenazadnje tudi o stilu oblačenja, ciljni publiki), v vsakem odnosu, bodisi zasebnem bodisi poslovnem, pa konflikti nikakor niso nenavadni pojavi. Če do konflikta pride zaradi neupoštevanja pravil oziroma navodil, je menedžer primoran ukrepati in tako je bilo tudi v najinem primeru. Sicer pa je Luka Markus prav gotovo izvajalec, na katerega sem lahko upravičeno ponosen,” nam je zaupal Dejan Debelak, ki je sicer tudi piarovec glasbene agencijo Lendero&Co.

Trenutno je njuno poslovno sodelovanje zamrznjeno, posledično se naj bi Luka tudi zato malce umaknil iz glasbene scene, ki ga je sicer z navdušenjem sprejela.

Dejana smo za konec povprašali še o namigovanjih, da naj bi Luka na festivalu Zlati glas Konga v zameno za zmago ponujal celo zasebne usluge, a kot Lukov menedžer o njegovi zasebnosti nikakor ni želel govoriti.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOstala brez prijateljev
Naslednji članekKdo bo prepeval v ‘Mladi luni’?