Dejan Krajnc je pevec narodnozabavnega ansambla Poskočni Muzikantje, poznan pa je tudi zaradi svoje nenavadne irokeze, ki je kar nekako njegov simbol.

Dejan, ki je svojo zasebnost skrbno varoval, nas je nadvse navdušil in presenetil s svojo objavo na Instagramu. Delil je namreč fotografijo, na kateri je s svojo srčno izbranko in duhovnikom Martinom Golob. Pod njo je zapisal ganljivo sporočilo:

V krogu ožje družine… sva rekla DA! ⁣Čast nama je izkazal tudi najbolj slaven župnik Slovenije Golob Martin in naju pospremil v zakonski jarem. Vsi tisti, ki se spomnite mojega prvoaprilskega zapisa – šala, ki ni bila šala – morda pa je vse bilo res. Morda sem nekje globoko v ozadju javnega življenja potihoma užival še kaj več. Morda sem bil pri skrivanju tako zelo uspešen, da si zaslužim zlato medaljo v igri skrivalnic. Sam vem, da kadar ti nekdo ali nekaj daje toliko veselja, radosti, svobode in varnosti, takrat tega preprosto ne smeš izpustiti iz rok. Ljubezen je kompleksna reč, včasih potrebuješ veliko vzponov in padcev, preden se zaveš kaj sploh imaš. Preden ugotoviš, da si življenja brez druge polovice sploh ne moreš predstavljati. In prav danes sem svojo prepričanje vanjo, v svojo ljubezen tudi potrdil… Občutek je fantastičen!!!”

Mladoporočencema iskreno čestitamo tudi mi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc) on

Prejšnji članekPoglejte, kako zmedena je Lea Sirk
Naslednji članekPrepoznate slavno pevko na fotografiji?