O tem, zakaj se ženske zgledujejo po njej, je povedala: V svojem življenju sem se poskusila soočiti s svojimi strahovi in negotovostmi navkljub svojim omejitvam. Potem vzameš tisto, kar si se naučil in poskušaš najti poti, da bi to delil z ostalimi. Deljenje je najboljše darilo, ki ga lahko damo sebi. Verjemite mi, da sem pri vsem, kar sem do sedaj naredila, le popraskala po površju tega, česar sem sposobna narediti. 

O Ashtonu in svojih dekletih: Začel je z diskusijo in povedal, da moram vedeti, da prihoda, ko je prišel v življenja deklet, ne jemlje lahko. Tako je bilo nekaj tednov najine zveze dokler ni spoznal deklet. One so moja prioriteta, vedno sem bila občutljiva na njihova občutja, a kot eden izmed staršev ne smeš dovoliti svojim otrokom, da določajo, kaj je dobro zate. 

O dinamičnem odnosu z Brucem: Poglejte, sem eden izmed ločenih staršev. Tega nikoli ne želim za svoje otroke. Nisem vedela, kakšno darilo je ta situacija prinesla, a brez te izkušnje ne bi vedela, da obstaja še drugačna izbira, ki bi jo lahko naredila pri svoji ločitvi. Nisem se poročila, imela otrok, da bi se ločila, ponovno poročila in se družila s svojim bivšim možem. A za kar se je dogodilo, sem hvaležna.

Ashton o Bruceu: Je dober moški. Dobri moški imajo dobre prijatelje. Znebil sem se tistega v notranjosti, ki mi je kričalo “Ta moški je spal s tvojo žensko,” in  “Ta moški je imel rad in skrbel za tvojo žensko.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekParis v komediji
Naslednji članek