Deli
Nekateri izmed povratnikov na dvorec želijo poravnati neporavnane račune tudi tako, da želijo s svojim glasom zapečatiti usodo enega od finalistov in obenem tudi rešiti svojega favorita. Predvsem članice štajerskega klana bi rade naredile vse, da Adisu zagotovijo pot v veliki finale. Zavedajo pa se tudi, da ima v Gvidu res močnega konkurenta in zato bi se ga najraje znebile.

Da jim to uspe, pa se jih mora čimveč prebiti med tako imenovane elektorje, čeprav še vedno ne vedo točno o čem bo njihov glas odločal. Kaže pa, da jim je vseeno že uspelo prepričati Emanuelo, ki kot kaže ne bo taktizirala s svojimi dosedanjimi zavezniki, ki so Niki, Breda in Gvido.

Gvido bo odslej ščitil le svojo rit!
Gvido je v pogovoru z Glorijo povedal, da je napočil čas, ko mora gledati le še nase. Kar nekaj tednov je namreč skrbel tudi za Bredo in tudi po njegovi zaslugi ji je uspelo priti tako daleč. Zdaj pa meni, da to ni več možno, saj se boji, da bi s tem zelo ogrozil sebe.

Med vsemi povratniki na dvorec v celoti zaupa samo Gloriji, zato bo najbrž njo izbral za elektorja. Prepričan je, da bo Glorija upoštevala njegovo željo in glasovala za Adisa.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.