Pa smo ga dobili, velikega zmagovalca prve sezone kuharskega resničnostnega šova MasterChef. Ta laskavi naziv je pripadel Sašu Miljuševiču.

36-letnik se je v finalu pomeril z 19-letnim Tilnom Stropnikom. Njuna zadnja naloga je bila pripraviti trihodni meni, ki je moral biti sestavljen iz predjedi, glavne jedi in sladice.

Predjed sta morala pripraviti v 30ih minutah, pred tem pa sta lahko odhitela v trgovino po sestavine. Tilen je pripravil orado z morskim pridihom, Sašo pa je postregel z morskimi ravioli po mediteransko, ki so navdušili žirijo.

Po predjedi je sledila glavna jed. Tilen je sodnikom ponudil gurmanske piščančje medaljone, ki so bili hrustljavi in lepo začinjeni, ampak na določenih mestih preveč pečeni. Slabše se je odrezal Sašo, ki je ponudil razcefrano ribo in brokoli.

Tekmovalca tudi pri pripravi sladic nista navdušila, pa vendar sta šov pripeljala do konca.

''Ves drhtim, ne morem verjeti, kaj se mi je zgodilo. Še nekaj časa bom potreboval, da to dojamem," je priznal zmagovalec Sašo, ki je osvojil laskavi naziv prvi slovenski masterchef, za kar je povedal, da je bilo zadnji čas, da mu življenje ponudi samo še vzpone in uspehe.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMisel dneva: Ljubosumnost?
Naslednji članekVIDEO! Selena Gomez spet postala vampirka!