Šesta sezona oddaje Znan obraz ima svoj glas je postregla z zares odličnimi imitacijami. Letos so ljudje, ki so glasovali in žirantje za žirantsko mizo imeli zares težko nalogo. V finale so se tako uvrstili trije najboljši.

V finalu so se tako pomerili Adrijana Kamnik, brata BQL in Mario Pešić. Dvanajsto, finalno oddajo sta tako otvorili Damjana Golavšek in Martina Majerle, preobrazili sta se v Franka in Annie iz muzikala Annie GetYour Gun. Kot drugi je na oder stopil finalist Mario Pešić, ki je za nekaj minut postal Bajaga in zapel pesem Ti se ljubiš na tako dober način. Za njim je na oder stopila Adrijana Kamnik, ki seje prelevila v svojo idolko, Tino Turner. Zapela je njeno uspešnico Proud Mary. Nato sta na oder stopila še zadnja finalista brata BQL, ki sta tokrat postala narodnozabavna glasbenika. Zapela sta pesem Slovenija, od kot lepote tvoje od Ansabla bratov Avsenik. Kot zadnja sta na oder stopila še Nastja Gabor in Matevž Derenda, ki sta imitirala Eltona Johna in RuPaula s pesmijo Don”t Go Breaking My Heart.

Vir: Instagram profil BQL.

Tako smo v zadnji dvanajsti oddaji, šeste sezone šova Znan obraz ima svoj glas dobili zmagovalca, ki je pokazal res odlične preobrazbe. Brata BQL sta zasluženo slavila zmago. Čestitke.

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekLepa Afna takole preživlja poletne popoldneve
Naslednji članekLaura Beranič (Sanjski moški) v kopalkah jemlje dih. Shujšala je do neprepoznavnosti!