Da bi Sladki nasmehi razveselili čim več otrok, ki so se znašli v stiski, so jim priskočili na pomoč nekateri znani obrazi. Med njimi tudi Manca Špik, ki je društvo povabila k sebi domov, kjer so skupaj s predstavnicama Mino in Matejo zavihale rokave in spekle okusno čokoladno torto. Sladko pregreho so okrasile s simbolom ljubezni, saj je bila narejena s srčnim poslanstvom – razveseliti otroke Materinskega doma Gorenjske.

»Zelo imam rada otroke in zelo sem rada v kuhinji, tako da z veseljem pričaram kakšen sladek nasmeh. Danes smo se imeli neizmerno lepo, ker nas je bilo toliko na kupu in ker sem lahko razveselila otroke,« je druženje opisala Manca Špik.

»Veseli in hvaležni smo, da nam slavni Slovenci in Slovenke nesebično pomagajo širiti naše poslanstvo. Skupaj z njimi, našimi zvestimi člani, tortopekaricami in tortopeki ter vsemi našimi podporniki nam uspeva neverjetno delo. Samo letos smo razveselili že več kot 30 bolnih in otrok s sposebnimi potrebami ter otrok iz socialno ogoroženih družin,« so povedali Sladki nasmehi.

Torto je prevzela predstavnica Materinskega doma Gorenjske Mateja Debeljak, s seboj pa je pripeljala deklici in mamico, ki so pri njih poiskali zatočišče: »Sladki nasmehi so nam podarili že kar nekaj tortic, ki travmatiziranim otrokom pomenijo nekaj neverjetnega in jim pomagajo polepšati te težke trenutke,« se je zahvalila Mateja Debeljak.

loading ...