Kljub razmeroma nizki ceni dobrodelne vstopnice (10€) je bila dvorana daleč od tega, da bi bila polna. Vseeno je klub podaril 4.000€ Zvezi društev prijateljev mladine Jesenice, ki bodo za ta denar peljali nekaj otrok na hrvaško (!) obalo.

Koncert je začel Big Band Bid Bang, kateremu se je kmalu pridružila pevka Anja Baš. Za njimi je delček odra zapolnila skupina Angee (op.p. Anja je njihova pevka), ki je odigrala 3 komade z novega albuma.

Za njimi je na oder prišla Neisha z Dagijem in Rozmanom, ki je prav tako predstavila novo ploščo s komadi: Cvetni prah ljubezni, Ogenj pod nogami in pa Zaradi upanja. Moram reči, da se je v taki minimalistični zasedbi vse skupaj slišalo skoraj bolje kot v studijski izvedbi.

Kasneje so na oder prišle še male plesalke Blejskega plesnega studia, ki so prikazale prav ‘odraslo’ koreografijo, le malo manj napak in več usklajenosti jim še manjka. Vseeno velik dosežek za dekleta!

Sledile so Tačke, ki so žal odplesale le en komad, a tega zato toliko bolj energično.

Neisha je nato zapela še Planet za zadet, potem pa sta skupaj z Anjo zapeli Proud Mary. Glede na to da zadeve nista niti enkrat zvadili, je izpadlo enkratno. Vmes je sicer prišlo do nesporazuma o številu kitic med Bid Bangom ter Anjo in Neisho, vendar so stvar hitro rešili in nadaljevali v silovitem tempu pesmi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHiltonovi nakupujejo
Naslednji članekKirsten Dunst ponovno vinjena