Letos so znova zbrali zavidljivo vsoto denarja (trideset tisoč evrov).

Od tega so jih 10 tisoč še isti večer podelili Centru za usposabljanje otrok z motnjami v razvoju Dolfke Boštjančič, ki so na plesu podarili tudi 200 unikatnih keramičnih čipk.

Ostala sredstva bodo razdelili med ostale prošnje, ki se jih je tudi letos nabralo cel kup, prioriteto pa bodo tudi tokrat dali otrokom z motnjami v duševnem razvoju, otrokom iz socialno problematičnih družin ter odvisnikom od drog.

Kot posebnega in osrednjega gosta uradnega dela programa so organizatorji povabili ambicioznega in uspešnega pevca Luko Markusa.

Pred polno zasedeno Linhartovo dvorano je nastopil s pesmijo My way, ki jo v izvirniku poje Frank Sinatra. Zbranemu občinstvu je dokazal, da lahko tudi dvajsetletnik kvalitetno odpoje in interpretira pesem, ki jo je pred leti izvajal človek, katerega so imenovali The Voice (Glas).

Luka Markus je od svojega nastopa pričakoval veliko in prejel mnogo več. Publika je bila namreč nad njegovim nastopom navdušena.

Po prireditvi je o svojem nastopu Luka povedal: “Nastop na Velikem dobrodelnem Lions plesu mi je bil v veliko zadovoljstvo, saj sem se predstavil zahtevnejši publiki, kot sem je bil vajen doslej. S svojim nastopom sem bil zadovoljen, vendar glede na to, da sem perfekcionist, menim, da bi lahko bilo še boljše. Kljub temu pa me je razveselilo dejstvo, da je bila publika zadovoljna. Močno upam, da drugo leto stvar ponovimo; sicer v malo drugačnem smislu, ampak z istim namenom.”

Dobrodelnega večera so se udeležili tudi nekateri ugledni gostje, kot so Igor Bartenjev (predsednik Lions Kluba Ljubljana), dr. Boris Žnidaršič (guverner Združenja slovenskih Lions klubov), Aleš Čerin (podžupan Ljubljane), Slavko Stošicki (past guverner Lions Distrikta 129 Slovenija) in Tina Kocjančič (predsednica LEO disctricta 129). S celotnim programom, ki sta ga povezovali Eva Longyka Marušič in Janja Pušelj, so bili vsi našteti zelo zadovoljni.

loading ...