Domen Valič je gledališki in televizijski igralec, ki nas je navduševal že v kar nekaj uspešnih serijah in ga trenutno lahko spremljam v seriji Ja, Chef.
Domen pa je užival v družbi prelepe Maje Keuc. Na družabnem omrežju je delila utrinke skupnega potepanja po Mariboru zraven pa pripisala takole:
“Tokrat sem v svoj rodni kraj povabila dolgoletnega prijatelja @domenvalic, da ga malo “podučim” kako je v nasih koncih. Potem je pa on meni povedal kje je katera ulica v Mariboru. 🙄😁

V poper_maribor sva pospravila slastno pico z drozmi, se sprehodila po cudoviti Umetnostni Galeriji Maribor, Vid Kmetic @rajzefibermb naju je peljal na zabavno “šinf turo” po centru mesta (granitne kocke sva mu odvzela in varno pospravila v torbico), zvecer sva uzivala v mestu, ki trenutno poka od dogodkov in koncertov @festivallent, ter se ustavila pri @world.oldest.vine na vrhunski degustaciji vin. Naslednje jutro sva se zbudila v @chocolate_village_by_the_river v hiskah med krosnjami, @teta_frida pa naju je po jutranjem zajtrku naucila kako narediti svojo vrhunsko cokolado. Cokolada me je še zmeraj našla in seveda so prav Mariboru zgradili celo cokoladno vas. 🤷🏽‍♀️😍 Kaj naj recem… vrhunsko sva se imela. Nič kaj me ne vleče na Pag. Maribor je dozivetje dragi moji.”

Kot je Maja Razkrila, sta dolgoletna prijatelja, moramo pa priznati, da bi bila čudovit par.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by A M A Y A (@amayamusicofficial)


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekFoto: Tako vroča je Slovenka, ki je postala Femme Fatale 2021
Naslednji članekLaura Beranič (Sanjski moški) tokrat ne išče moških ampak dekleta