Jessicina skorajšnja poroka z zaročencem Cashem Warrenom in rojstvo prvega otroka sta bila zadosten razlog za velik intervju v ameriški izdaji Elle.

Razen lastnih dosežkov se je Alba dotaknila tudi svojih kolegov, ki jim je namenila številne žaljive besede. Tako jo Zac Efran spominja na otroka z veliko šminke, Paul Walker je odlično plačan igralec, ki ne naredi prav ničesar za promocijo svojih filmov, dekleta, ki jih je spoznala med snemanjem filma "Sin City", pa so za slavo pripravljene storiti prav vse. "Svojega seksipila nisem nikoli uporabljala na takšen način. To preprosto ni del mene. Seksi videz me je pri karieri le oviral," je izjavila igralka.

Jessica, ki je v Hollywoodu znana kot oseba, ki se sramuje svojih latino korenin, se kljub drugačnemu mnenju strokovnjakov sama že uvršča v A kategorijo hollywoodskih igralcev. "Halle Berry, Jennifer Lopez in jaz smo edine nebele igralke, ki lahko odigramo glavno vlogo," na novinarkino vprašanje, ali lahko v to kategorijo uvrsti tudi Evo Mendes, pa jo je Jessica sarkastično vprašala: "Ali Eva še vedno snema filmeč".


Zadnje novičke

Prejšnji članekTočnoTO zvezda dneva – FOTO 11.01.2008
Naslednji članekTočnoTO bikini dneva – 11.01.2008