Taylor Swift je znan po tem, da vse svoje izkušnje z veseljem prelije iz misli na papir, ustvari hit in z njim dobro zasluži. In četudi je v preteklosti to počela več ali manj zgolj na račun njenih bivših fantov, je zvezdnica v novem albumu 1989 eno pesem posvetila tudi eni izmed svojih zvezdniških 'neprijateljic', Katy Perry. O tem smo že poročali, se spomniš? TUKAJ!

A sedaj bo Perryjeva očitno vrnila udarec!

Kot poročajo tuji mediji, je Katy napisala pesem z naslovom She's So Creepy , ki naj bi jo premierno predstavila na finalni tekmi Super Bowl 1. februarja! Pesem naj bi govorila prav o Taylor in njeni hinavščini, ki jo skriva za videzom nedolžne deklice.

''Pazite na Regino George v preobleki ovčke!' je na Twitter zapisal Katy na dan, ko je izšla števila revije Rolling Stone, v kateri je Taylor namignila, da je Katy sabotirala njeno turnejo Red.

Za vse tiste, ki ne poznate Regine George – gre za lik iz kultnega filma Zlobna dekleta , ki ga je igrala Rachel McAdams in ki je bila brezkompromisno nesramna do prav vseh na njeni srednji šoli.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRazočarana! Miša Molk se razburja zaradi gejevskega lobiranja!
Naslednji članekFoto! Takšna je Jennifer Lopez brez ličil in fotošopa!