Deli
Na posestvu se je odvila cela drama. Začelo se je z nekaj eksplozijami in Gvidu je bilo takoj jasno, da na posestvo vdirajo rokovnjači. Hitro je sklical vse vajence, ki so poprijeli za palice in začeli z obrambo svojega posestva.

Rokovnjači so se razkropili po posestvu, vajenci pa so jih začeli loviti. Davidu je uspelo enega izmed njih celo onesposobiti. Kmalu zatem sta mu na pomoč prihitela še Breda in Milan. Predvsem Milan se je akcije lotil zelo resno, saj je rokovnjača prijel in ga vrgel po tleh.  Prav zato so ga morali sotekmovalci miriti, da ne bi z rokovnjačem obračunal preveč grobo.

Rokovnjač povzročil pravo razdejanje, vajenci spet v akciji!
Potem, ko je David ujel rokovnjača in so ga vajenci s skupnimi močmi le uspeli obvladati, so se začeli spraševati, kam naj ga dajo, da bodo imeli pred njim mir do prihoda seržanta. Prišli so na idejo, da bi ga bilo najbolje zapreti v shrambo in ga zakleniti.

Toda to se je kmalu izkazalo za zelo veliko napako, saj je rokovnjač v shrambi kmalu začel razbijati in razmetavati dobrine po tleh. Vajenci so zato morali še enkrat v akcijo in potrebni so bili kar štirje, da so ga obvladali.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.