Zadnji dve oddaji šova Sanjski moški, sta poskrbeli, da je napetost med dekleti vse večja. Je vse skupaj del načrtne igre?

V zadnjih dveh oddajah, ki sta bili na sporedu v petek in soboto, se je veliko dogajalo. Do sanjskega zmenka je prišla Kristina, ki je prejela tudi prvi bolj strasten poljub v oddaji. Skupaj sta opazovala sončni vzhod na balonu in iskrice med njima so močnejše kot kdaj koli prej.

Na zmenek je odšla tudi Hana, ki je prvič stopila na sup in Blaža očarala s svojo postavo v kopalkah.

Blaž je Hano požiral z očmi. Vir: Voyo.si
Blaž je Hano požiral z očmi. Vir: Voyo.si

Koktejl zabava je bila tokrat v kostumih in nekatera dekleta so presenetila s svojo izbiro maske – največ pozornosti je pritegnila Žana, ki se je oblekla kar v ščurka in nasmejala čisto vse. Blaž je bil oblečen v, pričakovano, morskega psa.

Žana je bila ščurek. Vir: Voyo.si
Žana je bila ščurek. Vir: Voyo.si

Tekmovanje sta zapustili dve tekmovalki. Prostovoljno je odšla Nina, ki z Blažem ni videla skupne prihodnosti. Pred ceremonijo vrtnic je z njim odšla na klepet ter mu povedala, da ga zapušča. Blaž je bil vidno pretresen, zato sklepamo, da bi ji vrtnico tudi tokrat podelil.

Vrtnice ni dobila simpatična Maja

Brez vrtnice je ostala Maja. Nekaj minut pred tem sta se pogovarjala na samem, kjer je povedala, da so dekleta med sabo povezana, da jim pomaga in posluša njihove težave, pozablja pa nase. Po pogovoru se je počutila pomirjeno in je verjela, da jo Blaž želi še bolje spoznati.

Blaž Majo vidi le kot prijateljico. Vir: Voyo.si
Blaž Majo vidi le kot prijateljico. Vir: Voyo.si

Blaž je povedal svojo zgodbo, v kateri je dejal, da mu je na prijateljski ravni Maja super, vendar nakazal, da se z njo ne vidi v romantičnem razmerju. Ko ji ni podelil vrtnice, so bila dekleta vidno pretresena, tekle so celo solze.

Zakaj menimo, da produkcija želi bolj napeto vzdušje med dekleti?

Dekleta so dobila skrinjice s svojimi imeni. Vsaka je anonimno morala napisat “nasvet” za vsako dekle in ga dati v skrinjico. Kar bi bilo čisto OK, če se ne bi situacija na koncu razvila v drugo smer. Dekleta so ugotavljala, katera je napisala kaj in tiste, ki so napisale iskreno, so na koncu izpadle “črne ovčke”. Najbolj na tapeti je bila Eva Luna, ki si je drznila napisati malo bolj iskreno kot ostale. Arijanni je namreč napisala kar nekaj ostrih besed.

Skrinjice prepira. Vir: Voyo.si
Skrinjice prepira. Vir: Voyo.si

Vzdušje je postalo malo manj “prijateljsko”, vendar se dekleta med sabo niso kregala in ni prišlo do zamer. Načrt spodletel? Bomo videli, kako bo sedaj, ko glavne povezovalke Maje ne bo več v tekmovanju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRaay in Marjetka Vovk: Se bo družini kmalu pridružil nov član?
Naslednji članekRenata Bohinc je objavila to fotografijo in povedala nekaj dvoumnega