Jasmina in Aleš sta delovala kot najbolj kompatibilen in strasten par na začetku eksperimenta, saj sta se takoj po poroki ujela, žal so se stvari obrnile.

Že včeraj smo pisali o izpadu Jasmine, ki je bil vse prej kot prijeten in težko rečemo, da smo kaj podobnega v resničnostnem šovu že videli. A zadeve se čez noč niso umirile. Aleš se je želel pogovoriti, a ga je Jasmina vztrajno zavračala in ga odganjala vstran od sebe.

Žal so stvari prikazane precej nejasno, zato nismo čisto prepričani, kaj se je pravzaprav zgodilo med njima. Jasmina namreč ne ve (ali ne zna) povedati, kaj jo je tako zmotilo in kaj se je pravzaprav dogajalo. Znano je samo to, da ni uspel zadovoljiti njenih spolnih potreb.

Jasminini odgovori strokovnjaku Timu niso bili jasni. Vir: Planet TV

Po več poskusih Aleša, da bi se pogovorila, je ta obupal. Posredovala sta Damir in Anita, ki skupaj z njima bivata v vili. Damir je bil šokiran nad vsem, kar mu je povedal Aleš, Anita od Jasmine ni dobila preveč odgovorov.

Ob koncu dneva se je v vili oglasil še strokovnjak Tim, ki jima je predlagal, da se do ceremonije ne vidita. Oba sta se strinjala in odšla domov. Le kako se bo razpletla zgodba in kakšen bo epilog vsega tega?


Zadnje novičke

Prejšnji članekGoran Dragić je podal izjavo. Kaj se bo sedaj zgodilo z njim?
Naslednji članekUla Furlan je povedala, kaj ima zadnje čase nanjo še posebno velik vpliv. Presenetilo vas bo