Moda je izraz naše osebnosti in stila.

Ponuja priložnost, da se izrazimo skozi različne kombinacije oblačil. Včasih lahko že majhna sprememba, kot je izbira barve plaščka, popolnoma spremeni videz in vtis, ki ga želimo narediti. Tokrat si oglejmo dva podobna stila za zate, ki ju ločuje le bel ali črn plašček. Ob tem nosimo črno obleko, sončna očala, škornje s peto in elegantno torbico.

1. BEL PLAŠČ

Prvi stil vključuje bel plašček, ki je svež, nežen in brezčasen. Bela barva simbolizira čistost in eleganco, zato bo ta kombinacija delovala lahkotno in ženstveno. Črna obleka je klasičen kos, škornji s peto pa dodajo dodatno eleganco in glamur. Sončna očala poskrbijo za trendy piko na i. S to kombinacijo se boste počutile sveže in elegantne.

Stil z belim plaščkom
Vir: Instagram

2. ČRN PLAŠČ

Drugi stil pa temelji na črnem plaščku, ki je klasičen, eleganten in vsestranski kos v garderobi vsake ženske. Črna barva je simbol moči in samozavesti, zato bo ta kombinacija delovala sofisticirano in glamurozno. Črna obleka je vedno stilska izbira, ki se dopolnjuje s črnim plaščkom. Škornji s peto dodajo ženstvenost in eleganco, sončna očala pa poskrbijo za dodaten šik dodatek. S to kombinacijo se boste počutile močne in samozavestne.
Črn plašček
Vir: Instagram

Ne glede na to, ali se odločite za bel ali črn plašček, pomembno je, da se počutite udobno, samozavestno in izražate svoj stil.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNajbolj prepoznaven župnik Martin Golob je s tem dejanjem mnoge pustil odprtih ust
Naslednji članekJerneja Ropas (Poroka na prvi pogled), je včeraj rekla usodni da, danes pa …