Mary-Kate in Ashley Olsen sta si prislužili zaželjeno mesto na naslovnici revije 'Newsweek'.

Slavni dvojčici, ki bosta naredila tudi svojo nakupovalno spletno stran, sta se namesto igralske kariere bolj osredotočili na modni svet, v katerem sta začeli graditi svoj imperij.

24-letni zvezdnici sta navdušeni nad newyorškim davnim cvetočim modnim stilom oblačenja, ki je danes že skoraj izginil. Želita biti celo predstavnici ameriškega oblikovanja in proizvodnje, ki počasi izginja. Zdaj vemo, zakaj se oblačita tako starinsko…

"Resnično verjamem, da lahko tukaj ustvarjava s pomočjo znanja in izkušenj, ki jih imajo tukajšnji ljudje," je povedala Ashley. "Znanje je tukaj, vendar je glavni problem, da je nekaj strojev že izginilo, zato so nekatere pletenine izdelane v Italiji. Ne glede na to, če so oblačila ali avtomobili, zagovarjam proizvodnjo, ki je čim bližje domu," je nadaljevala.

Vedno vplivnejši modni oblikovalki, ki bosta izdali celo kolekcijo očal, sta z izdelki očarali tudi predsednikovo ženo Michelle Obama, ki je prejšnji teden v oddaji 'The View' nosila krilo iz njune kolekcije 'The Row' in s tem prav gotovo prispevala k njuni prepoznavnosti. Kot ustanoviteljici nove blagovne znamke ('The Row') letno zaslužita med 10 in 12 milijoni dolarjev!

Sestri pa sta se v torek popoldne odpravili po vsakodnevnih opravkih, nato pa se zvečer udeležili slovesnosti '2011 Costume Designer’s MET Gala' v New Yorku.

Ti je njuna moda všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’.

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Povsem spremenjena Kate Moss zgoraj brez na naslovnici Voguea
Naslednji članekVIDEO Seksi Elisabetta Canalis povsem gola