Hugh Hefner je najstniškima igralkama Mary-Kate in Ashley Olsen ponudil, da bi se slikali za Playboy, ko sta imeli le 18 let, a sta ga takrat zavrnili. A se uspešni podjetnik ne da ter upa, da bosta slavni sestri njegovo ponudbo sprejeli in odvrgli krpice za posebno junijsko izdajo Playboya.

»Hugh je prepričan, da sta dvojčici sanje vsakega moškega, a ju morda ne bo tako lahko dobiti za poziranje za Playboy. Te dni ju zanima samo visoka moda in si želita pristati na naslovnici Voguea,« je za AskMen.com povedal neimenovani vir.

Dvojčici Olsen, ki bosta junija dopolnili 22. let, pa nista edini mladi ženski, ki ju Hefner želi videti v svoji reviji.

81-letni Hefner je igralki Lindsay Lohan že ponudil, da za Playboy pozira kot Marilyn Monroe, še bolj pa je postal zainteresiran za njo, potem ko je svoje atribute razkrila v reviji New York, in sicer prav kot Marilyn.

Hugh želi Lindsay izkoristiti za ponovno oživitev kontroverzne gole scene s filmsko ikono Marilyn Monroe. Govorimo o sceni iz nedokončanega filma »Something’s God to Give«.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAshton že na začetku snemanja »dobil nogo«
Naslednji članek