Slovenski estradniki so nam tokrat zaupali, ali tudi njim v pomladanskem času hormoni malce podivjajo in ali si tudi oni prepevajo verz vsem poznane pesmi: ‘Love is in the air’!

Neisha: “Seveda se mi zdi, da zaljubljenost paše k pomladi in toplejšim temperaturam, bolj ko je narava romantična okoli nas, bolj smo tudi mi. Sploh pa bolj je vroče, manj imamo na sebi in tudi to naredi svoje (smeh).

Dejan (Turbo Angels): “Ljubezen je ena čudovita stvar, ki omogoči človeku, da lahko užije vse radosti življenja. Ko je človek zaljubljen, hormoni ubirajo svojo pot. Tako za nekatere velja, da jim hormoni podivjajo spomladi, ko vse kliče k novemu življenju, novi priložnosti za iskreno ljubezen, zame pa velja, da čutim ljubezen v zraku v vsakem letnem času. Pomembno je le, da sem z osebo, ki mi to vrača na enak način.”

Renata (skupina I.C.E): “Ko sem bila malo mlajša (recimo OŠ ali GIM), sem malo bolj čutila to norijo ob začetku pomladi. Mogoče celo zato, ker se je veliko govorilo o tem oz. so nam učitelji govorili, kako nas razganja (smeh). Sedaj tega ne čutim toliko, ker sem zadnjih nekaj let bolj konstantno dobre volje in enostavno letni čas nima velikega vpliva name. Najbrž bom pa vseeno kmalu začela opažati mlade parčke po Ljubljani, takrat bo ozračje zagotovo preplavljeno z ljubeznijo in bo takšno vzdušje vsem risalo nasmeške na obraz.”

Trkaj: “Ja mi, ampak ker sem srečno zaljubljen, vse hormone stresam na papir, da dobim boljše pesmi, ena od teh je nov single skupaj z Benčem – Ta noč je moja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGuy Ritchie na zmenku z Elle Macpherson
Naslednji članekFOTO: Zvezde dneva