Preverili smo zadnje govorice in se dobro pozanimali o vzrokih za njegov nenaden odhod. Zakaj se je torej mlad voditelj kljub odlični gledanosti in priljubljenosti med mladimi odločil za prekinitev sodelovanja s TV3?

Razlog naj bi bil skrit v prestopu k drugi medijski hiši. Za enkrat nam še ni želel razkriti točne informacije, kam ga je tokrat zanesla pot in kdaj se bo to zgodilo, vendar pa je potrdil, da se umika v ozadje.

Znano je, da so njegovi projekti (MediaCamp, Diamanti – Slovenske glasbene nagrade, kmalu pa naj bi tudi vrata pod njegovim okriljem odprla Medijska Agencija LU….) v letošnjem letu dobili nove razsežnosti vse bolj pa je zanimivo njegovo delovanje na področju medijev v Srbiji, Bosni, Črni Gori in Makedoniji. Tam naj bi Djutovič vzpostavil zelo močne vezi za sodelovanje pri različnih mednarodnih projektih.

Na pisanje različnih slovenskih medijev (Afera s Tino Gaber in aktualna – Jabolko spora med Markom Žitnikom in Sašo Lendero) je Djutovič odgovoril, da se ne bo spuščal v podrobnosti rumenega tiska, ki naj bi pri nas po njegovih besedah temeljil le na interesih posameznikov.

“Spoštujem delo vsakega novinarja, urednika in kljub nekaterim neprijetnim izkušnjam, se dandanes lahko samo zahvalim vsem, ki so mi s pozitivnim ali negativnim PR-jem še bolj odprli vrata v medijski in poslovni svet,” je ekskluzivno za naš portal dejal 22-letni Djutovič, ki pa naj bi po besedah različnih medijskih hiš in njihovih predstavnikov veljal za enega izmed bolj zaželjenih ljudi v medijskih vodah pri nas.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNajboljši prijateljici se ne poznata več
Naslednji članekCatherine-lepota in smisel za posel