Skladba povabljenega avtorja Jana Plestenjaka je bila očitno všeč mnogim, saj je dobila podporo tako s strani strokovne komisije kot tudi gledalcev v televotingu, kar je odlična popotnica ter zagotovilo, da bo ‘Zadnji dan’ radijska uspešnica.

Dobremu in suverenemu nastopu Alye in Rudija je svoje dodala še zanimiva scenografija.“Z najinim nastopom sem zelo zadovoljna, dala sva vse od sebe. Zmagovalne skladbe se moram sicer še malo navaditi, je definitivno zanimiva, vendar sem sama imela drugega favorita,” je bila z nami odkrita Alya.

Pa bi si energična blondinka upala napovedati njihovo uvrstitev v Moskvi? “Težko je napovedati, kako bodo sprejeti na Eurosongu (sicer pa se morajo najprej, kolikor vem, uvrstiti v ožji izbor), vsekakor bom držala pesti,” je še dodala.

Sicer sta tako Alya kot Rudi na izborih za pesem Evrovizije že sodelovala, Rudi kot spremljevalni vokalist (2007 se je tako udeležil Eurosonga v Helsinkih), Alya pa nekajkrat kot izvajalka. Vendar sama pravi, da je prav tokrat najbolj uživala, saj ji je pesem pisana na kožo.

‘Zadnji dan’ prihaja na radie in do poslušalcev, mi smo jo dobili posebej za vas!

Verjetno se bo o EMI spet veliko pisalo in govorilo, lepo pa bi bilo, če bi se predvsem čim večje število skladb velikokrat zavrtelo v glasbenih opremah naših radijskih postaj.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekJulia Roberts se vrača
Naslednji članekNicole Kidman: Botoksa nisem nikoli videla