Si morala svoj modni stil in garderobo že kaj prilagoditi nosečnosti?
Seveda – nobenih hlač ne morem več zapeti, takoda sem kupila dvoje nosečniških kavbojk. Večinoma pa nosim pajkice, čez pa kakšno pletenino – je udobno, toplo in izgleda super, če zraven skombiniraš še kakšne dobre škornje ali gležnarje in kakšen pisan, topel šal. Za večerne priložnosti mi je kakšna elastična obleka od prej celo še prav in jo spravim čez trebuh. (smeh)

Kako se pripravljaš na novo in hkrati najpomembnejšo vlogo v svojem življenju?
Predvsem mi je pomembno, da me obkrožajo ljudje, ki jih imam rada. Zaradi nosečnosti se zaenkrat še nisem odpovedala potovanjem in z Rajkom še vedno skočiva kam, če le imava čas. V kratkem se nama nasmiha Pariz, komaj čakam! Zaenkrat pa me zaposluje izbira otroške sobice, novega avta, saj je moj Fiat 500 premajhen in vozička. Počasi bo prišlo na vrsto tudi nakupovanje cunjic in ostalih pripomočkov za prihajajočo »štručko«. Letos pavziram, tako da imam ogromno časa zase in se res ukvarjam le s stvarmi, ki me veselijo. Potujem, nakupujem za otročka, hodim na jogo za nosečnice, veliko sem s prijatelji in domačimi…

Si prebrala tudi kakšno knjigo o dojenčkih?
Zaenkrat sem se informirala bolj preko interneta. Prebrala pa sem Baby Book, ki sem ga dobila pri ginekologu. Tako, da me par knjigic o dojenčkih in porodu še čaka. Verjetno jih bom prebirala bolj med decembrskimi prazniki, ko bo tudi vzdušje prijetnejše.

Kakšen očka bo po tvojem mnenju Rajku, bo on tisti, ki bo otroka razvajal in mu popuščal ali bo bolj strog?
Menim, da bo Rajko dobra mešanica obojega. Seveda bo otroka razvajal, ampak mislim, da bo znal biti pri vzgoji tudi strog, ker se zaveda, da je otroka treba pripraviti na realen svet, ki je malokrat »postlan z rožicami«. Verjamem, da bo čudovit oče!

Sta ime za otroka že izbrala? Tako za slovenske kot tuje zvezdnike je danes značilno, da izbirajo precej nenavadna imena za svoje malčke. Bo takšno tudi vajino?
Ime imava načeloma že izbrano vendar imava še čas, da si premisliva. Tako, da nič ni še dokončno. Izbrala sva kratko ime, ki zveni tudi internacionalno, vendar je načeloma slovenska okrajšava nekega drugega imena. Tako, da nisva izbrala nekega pretirano eksotičnega ali inovativnega imena. Sicer je ime redko in kratko in prav takšnega sva iskala.

Bliža se december in prazniki, se jih že veseliš? Kaj ti je pri njih najbolj všeč?
Decembrskih praznikov se zelo veselim, saj je to zame najlepši čas v letu. Predvsem zato, ker se zberemo vsi sorodniki in prijatelji, se grejemo ob kaminu, pripravljamo skupne družinske večere, se družimo, zabavamo in obdarujemo.

Že veš kako jih boš preživela? Kje bosta preživela najdaljšo noč?
Božič bova preživela z mojo družino na Gorenjskem, za silvestrovo pa še ne veva natanko kje bova, morda se bova odpravila kam v tujino, vendar ne predaleč, saj bom konec decembra že visoko noseča in nočem izzivati usode.

Kakšne so letos tvoje želje za prihajajoče novo leto?
Predvsem so povezane z mojo novo družino in s prihajajočo štručko. Da bova z Rajkom še naprej tako srečna, da bomo vesela družinica in da bomo zdravi. To mi je trenutno najpomembnejše!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Justin Bieber: V Londonu uporabil kar mestni avtobus!
Naslednji članekJe Robert Pattinson najslabši fant vseh časov?!