Že dolgo nismo ničesar slišali o slovenski starleti Mireli Lapanović, ki je sodelovala v mnogih resničnostih šovih, in njenem ljubezenskem življenju. O tem se je v preteklosti že veliko pisalo, zato smo jo kar povprašali, kakšne ima načrte za valentinovo in s kom ga bo preživela.

“Valentinovo – praznik zaljubljenih mi je seveda zelo priljubljen, saj sem ženska, ki verjame v ljubezen in najino vezo. Je moški, ki je spremenil moje življenje, povrnil samozavest, vero v ljubezen, dal smisel v vsakem smislu. Obdarujejeva se vsakodnevno z neskončno mero pozornosti, z dejanji, iskrenostjo, ljubeznijo, spoštovanjem in seveda strastjo, ki je ravno tako pomemben faktor v ljubezenski zvezi. Letos mi je se posebej pomemben praznik ljubezni saj sem srečno zaljubljena in resnično ljubljena ženska, ki ljubi svojo boljšo polovico. Preživela ga bom na romantični večerji z mojim moškim na Črnogorskem primorju v exkluzivnem penthousu z prelepim pogledom na čudovito Budvo, ki je mali Balkanski Monte Carlo.” je povedala in pojasnila, da epidemija ni vplivala na njeno privatno življenje, njeno razpoloženje in poslovne načrte. Ji je pa žal vseh njenih najbližjih v naši lepi Sloveniji, kjer je še vedno veliko ukrepov. Zaupala nam je tudi, da zelo kmalu prihaja v Slovenijo, kar jo neizmerno veseli.

Ko smo jo podrezali in vprašali, če bi lahko valentinovo preživela s komerkoli na tem svetu, je brez oklevanja dejala, da bi to bil njen bodoči mož, ker je edini moški, ob katerem se počuti popolna in srečna.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekUauuu! Tanja Ribič je delila prelepo družinsko fotografijo
Naslednji članekPoglejte, kje na toplem uživata Tanja Ribič in Branko Đurić