Par se bo poročil 3. maja v mariborski Stolni cerkvi, toda pred velikom dogodkom so prijatelji Damjanu priredili še fantovščino. Damjan nam je zaupal, kakšne igrice so mu pripravili in s čim vse so ga presenetili!

Na veliki dogodek sta Damjan in Maja povabila številne slovenske estradnike in medije. Da bo dogodek zelo razkošen, priča dejstvo, da bo nevesta nosila poročno obleko posuto s Swarovski kristali in da jima bo na poporočni zabavi zapela velika slovenska diva. Sicer pa se je Murko od ‘svobode’ poslovil 19. aprila, ko so mu priredili fantovščino, ki je bila sodeč po njegovih besedah precej divja.

»Še danes me vse boli. (smeh) Moram povedati, da so mi fantje pripravili nepozabno zabavo, ki je ne bom nikoli pozabil. Najeli so limuzino, striptizete, moral sem se obleči v vojaka in ubogati njihove ukaze. Bilo je veliko zanimivega. Med drugim tudi torta v obliki ženskega akta. Kmalu boste lahko na internetu videli tudi ekskluzivne slike in posnetke s fantovščine.«

Veliko je bilo ugibanj, ali bo poroka odpadla, a očitno so priprave v polnem teku in se bo svečani dogodek resnično zgodil.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članek