Neisha nam je zaupala, da si je nekaj dni počitnic letos že privoščila in odpotovala v Italijo: “Za nekaj dni bom odšla še v Savudrijo in Umag, malo se bom naokoli vozila z bratom na motorju, potem pridejo v poštev tudi hribi in kak izlet v neznano,” pravi pevka, ki ima v prihodnosti ogledanih še kar nekaj destinacij, ki si jih želi obiskati.

In katera je med prvimi?
“V bližnjih prihodnosti bom obiskala Sardinijo.”

Pravi, da si na počitnicah privošči malo obojega, tako razvajanja kot tudi raziskovanja in da ponavadi počitnikuje v hotelu, včasih pa pride prav tudi šotor: “Razen kadar potujem z motorjem.”

“Do sedaj sem vedno potovala preko agencij, daj je bilo bolj za ‘zihr’, letos mi pa najbolj sede pičit z avtom čez mejo in slediti občutku. Na meniju imam Italijo,” pravi Neisha, za katero je pogoj za dobre počitnice predvsem mir: ” Mir, da se glava odklopi, predvsem pa telefon in da se ne rabim nikomur prilagajat.”

In kaj je njena obvezna počitniška oprema?
“Kopalke, krema za sončenje in klobuk!”

Za konec pa nam je zaupala še njeno najljubšo počitniško destinacijo, ki jo priporoča tudi vam: “Hm, eden mojih kotičkov, kamor se hodim sproščat večkrat letno je v hotelu Plesnik v Logarski dolini. Prekrasna dolina in najboljša hrana!”

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Zadnje novičke

Prejšnji članekJessica Simpson dobila košarico
Naslednji članekEmily Osment s svojim prvencem