Bližajo se velikonočni prazniki, ko v košarico, ki jo nesemo k žegnju, položimo stvari, za katere želimo, da bi nam bogato obrodile in nam obogatile življenje. Zato smo ob tej priložnosti slovenske estradnike povprašali, kaj bi oni položili v svojo košarico.

Raay (Turbo Angels): “Jaz se bom izrazil kar simbolično in bi se glede na stanje, ki vlada na svetu, najprej odločil za mir. Druga stvar, ki je prav tako povezana z mirom, je strpnost in kot zadnjo ljubezen do življenja.”

Tina (Tabu): “Jaz bi v košarico položila uro, ki bi obrodila več ur v dnevu, da bi imeli s skupino več časa za vaje in za ustvarjanje, ker se težko uskladimo in nam včasih primanjkuje časa.”

Sebastian: “Zadnje čase največ razmišljam o nakupu svojega stanovanja in moji trenutni cilji so povezani s tem. Tako, da bi v košarico mogoče položil kakšen kamen. (smeh) To mi poleg glasbe, plesne šole in skupine Casanova trenutno največ pomeni.”

Neisha: “Jaz bi dala v košarico denarnico, potem slike domačih, da bi bili zdravi in srečni, in pa kakšne amulete, ki bi mi prinesli veliko sreče.”

Alya: “Nisem še nikoli razmišljala o tem, da bi mi katera od stvari, ki sem jih položila za veliko noč v košarico, kaj obrodila. Je pa res, da se vsako leto posebej veselim dneva, ko barvam jajčka, ko okrasim košarico in nesem ta pridelek nato v cerkev blagoslovit. Vendar nimam vsako leto časa, da to opravim. Drugače pa to naredim z velikim veseljem, ker sem ljubiteljica praznikov, kjer se družina še posebej zbliža in počne kaj skupaj.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekHeidi in Seal na večerji
Naslednji članekLiLo in Samantha skupaj odpotovali