Tako Manca kot tudi skupina Langa imajo za seboj že nekaj izkušenj iz preteklih izborov za pesem Evrovizije. Potem, ko je Manca lani zasedla deveto mesto, skupini pa je zmaga za las ušla, se jim letos morda zmaga s skladbo ‘Zaigraj muzikant’ ne izmuzne!

Kateri so vaši aduti, s katerimi boste po vašem mnenju najbolj prepričali publiko? Je dovolj le dober vokal ali brez šova na odru ne gre?
Naši aduti so dobri vokali, dobra pesem, temperament in duša. Seveda mora biti vse skupaj zapakirano v kvaliteten odrski nastop.

Kdo bo poskrbel za vaš izgled in urejenost na odru? Lahko morda izdate, za kakšen stil ste se odločili?
Za izgled moškega dela (Mišo, Jože) bo poskrbel Borut Titan, za ženski del (Manca) pa skrbi Belinda Radujevič. Naj povemo, da so v naši ekipi še Matjaž in Urša Vlašič, Boštjan Grabnar, plesalka Tjaša, plesalca Gregor in Bor, koreograf Jakob Kapus, Tanja Ribič, Branko Đurič Đuro in salon CAT.

Kdo je po vašem mnenju največji favorit za zmago?
Mi (smeh). To je težko napovedati.

Kakšno je sicer vaše mnenje o Evroviziji, jo spremljate vsako leto?
Midva ne spremljava Evrovizije vsako leto, se nama je pa leta nazaj Evrovizija zdela bolj zanimiva in kvalitetnejša. Manca pa jo spremlja že od majhnih nog in njena velika želja je nekoč stati na odru Evrovizije.

Kaj bi vam pomenila zmaga in nastop na Evroviziji?
Zmaga bi nam pomenila zelo veliko! Bila bi potrditev, da delamo pravilno in dobro.
Celotna ekipa upa na najboljše.