Deli

Elvis Jackson so se odločili, da bodo svoje oboževalce za praznike obdarili na prav poseben način. 31.12., na zadnji dan v letu natanko ob polnoči, bodo na izredno zanimiv način postregli s premiero njihovega prvega singla iz novega albuma. Pesem »This Time« bo predstavljena na svetovnem medmrežju, na uradni myspace strani skupine: www.myspace.com/elvisjacksonband.

Obiskovalce strani pa bo pričakalo še presenečenje v video obliki. Na ta način želijo Elvis Jackson sporočiti, da se z letom 2009 tudi zanje prične novo poglavje v glasbeni karieri.

Pesem »This Time« ima zanje zelo velik pomen, zato Elvis Jackson, ki pri nas veljajo za bend, ki slovi po najbolj neverjetnih, norih in energičnih nastopih, želijo, da jo najprej slišijo vsi njihovi zvesti oboževalci. V začetku januarja pa bo single svoj prostor našel tudi v glasbenem programu radijskih postaj pri nas in po svetu.

Obenem je to napoved izida albuma »Against The Gravity«, ki bi naj na prodajne police prispel 16. marca 2009.

Na novem albumu »Against The Gravity« bo čutiti vpliv profesionalcev, ki so med drugim sodelovali tudi s Faith No More, Aerosmith, Red Hot Chilli Pappers in drugimi veliki imeni.

Buda, pevec skupine Elvis Jackson, o pesmi This Time:
“Gre za pozitiven komad, poln optimizma in upanja. Za nas je nekaj posebnega, saj se žanrsko nekoliko razlikuje od ostalih komadov z novega albuma, nastal pa je iz nekega prav posebnega vzdušja. Pri snemanju smo k sodelovanju povabili glasbena gosta in sicer čelista ter tolkalca, ki sta vsekakor dodala svoj prispevek k polnejšemu ter zanimivejšemu zvoku izdelka. Komad bo predstavljen kot prvi radijski single prav na novega leta dan, ko se polni optimizma podajamo novim izzivom naproti. Te pa je vsekakor lažje dosegati s pozitivno naravnanostjo do stvari, ki nas obdajajo. Pesem bo istočasno naše voščilo in napoved tistega, kar prinaša novo leto. Naj vas preseneti.”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.