Primorec je športen tip človeka, ki ceni stik z naravo in je velik ljubitelj živali, obenem pa rad veliko potuje. Simpatičen in dobrosrčen Erik König vam predstavlja svoja dva trenutno najbolj aktualna projekta in prosi za podporo.

7. Dobrodelni nogometni spektakel v Biljah
    

Dobrodelni dnevi v Biljah je projekt, ki si kot cilj zastavlja promocijo zdravega duha v zdravem telesu z glasbenim in dobrodelnim pridihom. Dogajanje je potekalo tekom celotnega dne – in sicer v soboto, 18. junija 2016.

Organizatorji si s tem dogodkom želijo zbrati čim več finančnih sredstev, ki se bodo v celoti namenila nekdanjemu igralcu Nogometnega društva Nova Gorica Andreju Krivcu, ki je po hudi poškodbi hrbtenjače močno gibalno oviran, vendar kljub temu poln volje do življenja. Častni pokrovitelj dogodka je predsednik republike Slovenije Borut Pahor. Erik König je zaigral nogomet v prvem polčasu, ter dokazal, da ima kondicijo tudi po resničnostnem šovu ter, da želi nazaj v svojo najboljšo formo.

Šivanje blazinic za brezdomne muce iz Mačje preje

Mačja preja je društvo za pomoč Obalnim mačkam in drugim živalim. V bistvu je  kotiček, v katerem ima vsaka zapuščena muca priložnost zaživeti novo brezskrbno življenje, biti ljubljena in za katero se bodo dobri ljudje potrudili najti topel dom.

Erik se je v hiši Big Brother naučil šivat in je sedaj v polni akciji šivanja blazinic za brezdomne muce iz Mačje preje. Polovico denarja od vsakega prodanega artikla podari Mačji preji, druga polovica je seveda strošek materiala. Naročila zbira v privat sporočilih na Erikovi fan strani.

V petek, 24.6.2016, ga boste lahko spoznali v živo, prišli pozdravit na stojnico namenjeno zbiranju prispevkov za Mačjo prejo.
 

Prejšnji članekZaradi tega tvita, bo včerajšnji dan šel v zgodovino
Naslednji članek2Cellos tega še danes ne moreta verjeti