Aurora Sophie (18), Raffaela Maria (4) in Gabrio Tullio, ki šteje komaj 5 mesecev, bodo namreč vse do aprila 2016, ko se bo turneja predvidoma zaključila v Rusiji, pogosto po več tednov pogrešali svojega očeta.

Ramazzottijevi sicer svojega zvezdniškega družinskega člana izjemno podpirajo, pridružiti pa se mu nameravajo tudi na številnih koncertih, ki jih bo tekom turneje izvedel po rodni Italiji.

12. septembra se prične njegova svetovna turneja, ko bo 13. studijski album Perfetto, popeljal na do sedaj potrjenih 33 lokacij po vsem svetu. In kot tretje mesto zapovrstjo bo 22. septembra v zvokih starih in novih hitov Erosa Ramazzottija zaživela tudi Ljubljana.

Eros Ramazzotti pa je med drugim to poletje postal tudi ambasador neprofitne organizacije »Hear the world«, ki se bori za enake možnosti in izboljšanje kvalitete življenja najrevnejših prebivalcev sveta, ki so izgubili sluh. Organizacijo podpirajo že Sting, Kate Moss, Diana Krall, Annie Lennox, Julianne Moore, oz. natančneje preko 80 slavnih osebnosti s področja glasbe, filma, mode, …


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Eva Černe: Trenutno komaj čaka vsaj dva dogodka
Naslednji članekTo je fotografija Kate in princese Diane, ki je navdušila svet