Eva Irgl je zelo prepoznavano ime v političnih vodah.

Eva Irgl je ena izmed najprepoznavnejših slovenskih poslank, ki se ukvarja s politiko in obenem navdušuje s svojim elegantnim in modnim slogom oblačenja. S svojo karizmo in samozavestjo iskreno izraža svojo osebnost tudi skozi modo, kar je nedvomno pritegnilo pozornost mnogih. Pomembno je omeniti, da se zaveda tudi pravilnega prileganja oblačil. Njene obleke so vedno primerno dolge in tako dopolnjujejo njeno figuro na estetsko privlačen način. Prav tako ima dober občutek za izbiro prave velikosti in kroja oblačil, kar ji omogoča, da izgleda še bolj samozavestno.

Eva Irgl
Vir: Inatagram

Eva spremlja tudi modne trende, vendar jih prilagodi svojemu osebnemu slogu. Ne boji se eksperimentirati s kosi oblačil in dodatki, ki ji omogočajo izražanje svoje individualnosti. Vedno poskrbi za ravnotežje med trendi in lastnim okusom, kar ji zagotavlja edinstven in prepoznaven videz. Samo poglejte si tole njeno obleko z zadnjega političnega dogodka. Ne preneha nas navduševati!


Zadnje novičke

Prejšnji članekRok Piletič je to naredil sam in prvič, za vse borce. Se najdete v tem?
Naslednji članekPopolnoma jasno je, zakaj tega slovenskega glasbenika obožujejo tudi v tujini. Kar ima, bi si želeli vsi