In če je ob rezultatih razpisa s strani Evil Eve padla obljuba, da bomo lahko zelo kmalu slišali, kako vse skupaj zveni, se je zasedba potrudila in pripravila prvi single za pokušino že zdaj. Tako prvi single nosi naslov NISEM DOBRA VILA. S tem pa se Evil Eve končno predstavlja v še glasbeni podobi in razkriva rdečo nit svojega nadaljnjega ustvarjanja.

‘Nisem dobra vila’ je ena izmed desetih novih pesmi, ki bodo svoje mesto našle na albumu skupine.

‘Dejstvo, da se je ena od naših skladb uvrstila na kompilacijo Imamo dobro glasbo 011, ki izide 29.11., nam je dalo dodatno spodbudo za delo. Ker pa smo tako ali tako že pripravili skupek pesmi za album in bili v zadnjih mesecih v snemalnem studiu, je večina pesmi za prihajajoči album že posnetih. Tako smo se odločili, da se še pred izidom same kompilacije predstavimo s prvim singlom Nisem dobra vila,’ je povedala Eva Breznikar, ki tako pričenja novo glasbeno poglavje skupaj s kitaristom Juretom Golobičem, bobnarjem Matejem Selanom, basistom Dejanom Šemnom in klaviaturistom Matijo Jašarovim.

Pri nastanku skladbe je sodeloval zdaj že utečen avtorski tandem – avtor glasbe in aranžmaja za single Nisem dobra vila je Jure Golobič, besedilo pa je delo Eve Breznikar. Za mastering je poskrbel Igor Potočnik, za miks pa Tine Janžek.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekEmma Watson: Poskušala se je naučiti ameriški sleng!
Naslednji članekFoto! Spomin na Tošeta še živi