“Bilo je dolgo nosečništvo,” je o celotnem procesu in pripravah na dobro restavracijo povedal English. V torek, ko je bilo odprtje restavracije, se je ponovno vrnil na mesto, kjer je povedal, da se je dogodilo. “Rodili smo otroka.”

Beso v španščini pomeni poljubček. Eva je povedala, da je tudi celoten lokal narejen v zgodovinskem stilu. “Vse je pobarvano, vsaka sveča je prižgana, kozarci so prispeli,” je povedala reviji People. “Mi nimamo narejeno tako, da stoli ne bi sovpadali z ostalim. Sem zelo navdušena in tudi malo nervozna,” je povedala Eva.

“Navsezadnje mi vsaj ne bo potrebno kuhati. Kadar grem v restavracijo in dobim kakšno odlično jed, grem do kuhinje in vprašam kuharja, kako se to naredi. Potem me uči. Lahko vprašate mojega moža Tonyja, da to počnem ves čas in ga zapustim ob mizi za približno pol ure.”

English je povedal, da je bila Eva pri ureditvi prostorov zelo natančna: od španske poezije na vhodu restavracije, do treh lestencev, ki krasijo strop. Dodala je tudi dve hišni specialiteti: guacamole in juho iz tortilje.”Naredim najboljše guacamole na svetu,” je povedala Eva. “In moja juha iz tortilje.”

Prve so na torkovem odprtju restavracije ob tequili za mizo sedele Evine soigralke iz nanizanke Razočarane gospodinje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBarron Hilton po poteh svoje sestre
Naslednji članek