And I'm back! Žal sem bila nekaj časa odsotna zaradi bolezni, ampak zdaj, ko sem spet zdrava (knock, knock),  lahko nadaljujemo! Tokrat sem se samo za vas odpravila v Zaro in izbrskala nekaj stvari, ki so mi takoj padle v oči in so definitivno »must have« kosi! 
Čudovita bluza, ki je bila ena izmed prvih stvari, ki so mi padle v oči! Kaj se ponavadi zgodi, ko se vam nekam mudi in se vam niti približno ne sanja, kaj obleči? Zgrabi vas panika! Torej, naslednič, ko se boste znašli v podobni situaciji, bo ta srajca vaša rešiteljica. Stare jeans hlače, ta čudovita srajčka…in ste! Za tiste, ki pa si boste zaželeli malce bolj šik videz, pa dodamo še rdečo šminko. 
Umetno krzno. Če ga nimate že od prejšnje zime, je to definitivno »must have« kos oblačila! Lahko ga kombiniramo k hlačam, oblekicam, krilom… Glede na to, da bo v sekundi postal vaš najboljši prijatelj v teh mrzlih zimskih dneh, boste imele vsaj dober izgovor za nakup! 
Ker se približuje čas božiča, je prav, da se v vaši omari znajde tudi kakšen kos oblačila v Božičkovi barvi. Sploh pa… Punce, pletnine in barve so letos IN! Za popestritev turobnih zimskih dnevov ga kombirajte s kakšnim zelenim trakom v laseh.
V trenutku, ko sem ga zagledala, sem se spomnila enega izmed outfitov Chiare Ferragni! Sicer smo na njej lahko občudovali nekoliko drugačen pulover in pa v beli barvi, ampak tale naš bi bil lahko odličen nadomestek za kombinacijo s svetlo roza hlačami! Za vse tiste, ki pa si še zmeraj niste blizu z barvnimi hlačami, se bo pa prav tako ujel v kombinaciji z navadnim parom hlač. Lahko ga tudi kombiniramo čez oblekico. Pustite domišljiji prosto pot in uživajte v iskanju sebe v svetu mode..
Krilo, ki vam lahko pride prav tudi za najdaljšo noč v letu. Kombinirajte ga z majco, bluzo v modri barvi in poskrbite da boste opazni že na vhodu! 

Ti je moja izbira oblačil všeč?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Tina Maze: Kupila luksuzno primorsko stanovanje v stekleni palači
Naslednji članekFoto: Popeljemo te v studio s Codyjem Simpsonom!