Deli
Ana Zibelnik
Prve korake je naredila pri studiu H v Trbovljah, kjer se je pilila v vokalni tehniki in pod vodstvom omenjenega studia nastopila kot obetavna mlada pevka tudi na takratnih zelo priljubljenih razvedrilnih oddajah Pod klobukom in Zoom na RTV SLO ter na prireditvi Korajža velja, kjer je tudi večkrat zmagala. Pri samo 11-ih letih je posnela svoj prvi CD, vendar takrat ni bil nikoli izdan. Pri 16-ih letih pa se je širši slovenski javnosti predstavila tudi na Bitki talentov pri Mariu.

Pri svojih 25-ih letih je Ajdina želja po petju postala dovolj zrela in odločila se je, da gre tokrat zares. Kar nekaj časa je minilo, odkar se je nazadnje pojavila v medijih, vendar pa ta čas ni počivala. Po dolgem iskanju je našla avtorsko ekipo s katero so se zelo dobro ujeli in našli stil glasbe, ki Ajdo najbolj opisuje in se v njem najde. Sodelovanje s priznanim producentom DAMJANOM PANČURJEM (Pancho Music Production) je obrodilo sadove in nastala je odlična skladba z naslovom "TI NE BOŠ…", katero producent Damjan opisuje: "Skladba združuje staro šolo rock'n'roll-a in blues-a iz 70-ih s pridihom moderne produkcije in izvrstne vokalne interpretacije."

Pod odlično delo avtorja glasbe in aranžmaja se podpisuje Damjan Pančur, kateremu je piko na i dodala prav Ajda s svojim doživetim besedilom. Ajda se je pri tej skladbi tudi prvič preizkusila v snemanju ustne harmonike – orglic in tako prispevala tudi k instrumentalnemu delu skladbe. Ajda še dodaja: "Skladba TI NE BOŠ… predstavlja mene in moj glasbeni okus, ki sem ga podedovala po starših in starejšem bratu, ki mi je še vedno za velik vzor. Upam in želim, da bo pesem pri ljudeh dobro sprejeta, saj ustvarjam zase in za njih z vsem srcem. Pripravljena pa je tudi angleška verzija skladbe z naslovom AIN' NOBODY, ki prav tako odlično zveni in si jo želim predstaviti tudi v tujini."

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.