»Spomnim se, da sem Kyleu rekla: 'Dragi, zdi se mi, da sanjam – in če to ni resnično, bom zelo jezna!',« je country zvezda Kellie Pickler povedala o svoji zaroki na Floridi.
 

Od 'Grde račke' do čudovite neveste! Igralka America Ferrera je zaročena s pisateljem in režiserjem Ryanom Piersom Williamsom, ki ga je spoznala, ko jo je najel za študentski film na univerzi Južne Kalifornije.

Po treh letih zveze in dveh otrokih je Nicole Richie na oddaji 'Late Show with David Letterman' priznala, da se bosta z Joelom Maddenom, ki je srečno novico razglasil na Twitterju, poročila.

Ko je njen izbranec na ledu, je Hilary »nora gospodična, ki sedi med množico in vpije kot zmešana.« In očitno bo ostala ljubiteljica hokeja do smrti! Med počitnicami na Havajih jo je Mike zaprosil in Hilary je privolila!

Rdečelasa zvezdnica filma 'Začarana' se je po šestih letih zveze leta 2008 zaročila z igralcem Darrenom Le Gallo. »Sedaj ko sem noseča, imam čas za načrtovanje poroke,« je izjavila Amy Adams, ki je maja rodila hčerko Aviano.

Morda je že poljubila dekle, a se bo sedaj Katy Perry poročila z Britancem: Russellom Brandom! Njuna zaroka je tudi bila kar precej nenevadna – na slonih v Indiji.

Je španska lepotička Penelope Cruz naslednja? Že kar nekaj časa je skupaj z Javierjem Bardemom in odkar so jo oktobra ujeli s prstanom, so novice o poroki vse glasnejše.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Artur Štern: Posnel bo šov bolj divji od Jerrya Springerja!
Naslednji članekHilary telovadi z zaročencem!