Ju prepoznaš?

Ja, že dolgo časa je tega, kar sta bila Blair in Nate v 'Opravljivki' par. To je bilo že v prvi sezoni!

To sezono bo na sporedu že 100. epizoda serije. Serije polne slepih zvez, strahov pred nosečnostjo, popolnoma norih zabav, predoziranja drog, treskanja z vrati…Mislimo, da si dojel/a!

Odločili smo se, da te popeljemo nazaj in te spomnimo, kako je izgledal svet in igralci v prvi sezoni 'Opravljivke'.

Serena van der Woodsen
Preteklost: Serena je večino prve sezone prepričevala Blair, da ni kurba (čeprav je spala z njenim fantom). V prostem času pa se je igrala z Danovimi čustvi. Ta dva sta bila skupaj in nista bila skupaj in tako naprej in to je bilo večinoma samo tečno. Serena je nekako vse, tudi sebe, postavljala pred Dana.
Danes: Pravzaprav se vse skupaj ni kaj spremenilo. Razen mogoče njena garderoba. In pa to, da je Danu dejala, da je ljubezen njenega življenja. No, mogoče pa se bo le vse uredilo.

Blair Waldorf
Preteklost: »Bila je zelo popularna, dokler se Serena ni vrnila v mesto. Nato se začne njeno maščevanje in seveda tudi strah pred nosečnostjo. Test nosečnosti sicer kupi Serena, vendar se izkaže, da je za Blair, ki bi lahko bila noseča. Potem le ugotovi, da ni in nekako se je naučila pomembnosti kontracepcije.
Danes: Ali pa ne. To sezono je namreč res noseča. In ni niti vedela, če je oče Chuck ali Prince Louis. Blair zdaj govori, da je oče slednji, toda, kdo bi vedel zagotovo?!

Chuck Bass
Preteklost: V 1. epizodi je Chuck hotel posiliti Sereno na sirovih sendvičih. V naslednji epizodi je na vrhu strehe hotel posiliti Jenny. Hvala bogu svojo mehkejšo plat pokaže pri odnosu z Blair.
Zdaj: Chuck še ima vedno svoje demone, toda zdaj ima vsaj psa, da se z njim pogovarja. Namesto da bi se spravljal na ženske, pa se te dni raje pretepa.

Nate Archibald
Preteklost: Zlati deček je bil polovico sezone v razmerju z Blair, toda očitno je bilo, da ne spadata skupaj. On je bil zatreskan v Sereno, ona pa je imela polne roke dela z Danom. Zato se je večinoma sprehajal naokrog in se kregal s starši.
Danes: Nate ni imel nikoli nobenega dobrega materiala in niti zdaj ga nima. Edina dobra stvar, ki se je obdržala do danes, je to, da zelo dobro izgleda.

Dan Humprey
Preteklost: Osamljen deček je počasi plezal po družbeni lestvici. Večino sezone je preživel zaljubljen v Sereno.
Danes: Po pisanju 'Inside' je zdaj Dan spet odpadnik. Vsi ga sovražijo, saj je napisal resnico (Nate je dolgočasen, Serena je zagledana vase) in spet bo izgleda sezono preživel zaljubljen v Sereno.

Se še spomniš prve sezone? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekJessica Simpson izkazala ljubezen do otročička in svojega dragega
Naslednji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ Katy Perry: Najbolj nenavadne in seksi toalete