Včeraj je Savina Atai na družbenem omrežju delila fotografijo, na kateri izgleda, kot da je zopet v bolnišnici, kjer je letos zaradi težav z zdravjem že bila.

Nič ne skrbite, tisti, ki so uspeli prebrati celoten zapis pod fotografijo, so hitro ugotovili, da je s Savino vse v najlepšem redu. Zvezdnica se je odpravila na celoten detox telesa in čiščenje krvi z ozonom, fotografija pa je vseeno sicer malo neprijetna. Za čiščenje krvi je namreč bila potrebna tudi transfuzija.

 

View this post on Instagram

 

TOTAL REJUVENATION&DETOX: blood ozone therapy?? Moji dnevi v Tao Gardnu so kombinacija ustvarjanja nove knjige Juicy Face Lifting z velikim mojstrom Mantakom Chio,popoldneve pa preživljam v njegovi kliniki&Spaju. Če želiš lahko objavim post o celotnem protokolu prenove&detoxa,ki ga izvajam tukaj (vključno z masažo maternice); tole je pa najnaprednejša tehnika čiščenja krvi z ozonom.? V celi Aziji jo imajo samo tri klinike. 2,5 l moje krvi se je najprej filtriralo,potem pa napolnilo s kisikom. Na koncu sem dobila še infuzijo vseh vitaminov. Vsega skupaj je šlo iz moje krvi 100 ml toxinov (prostih radikalov,težkoh kovin & co),kar je krasen rezultat,ponavadi jih gre vsaj 250 ml. V sredo še 1x ponovim,potem sem pa za eno leto,kot nova. ?? Vsi vemo,kako pomembni so generalni servisi naših avtomobilov,pa bivališč…no,naš organizem ga zaradi vsega stresa iz vseh strani,še toliko bolj potrebuje. (Če je pa že bolan,ali po npr kemoterapiji,je pa tole res učinkovita podpora okrevanju.) Mantak je star krepko čez 70 let,pa ima več energije kot 20 letniki,tudi razni ‘Micki Jagger-ji’ si na tak način obnavljajo telo,vrhunski športniki pa itak… Naš organizem je samo en,zasluži si najboljšo skrb in spoštovanje na svetu.???????????????? PS Glede morebitnih vprašanj,če je to naravno ali ni.?? Onesnaženost zraka in hrane,sevanja,stres…vse to ni naravno. Naravno ni,da si zaplombiramo zob. Tole je pac ena opcija,kako uporabiti tehnologijo,za razbremenitev krvi. Tak spa za kri. Jaz samo pokažem,kaj obstaja. Ne mislim,da ce si to 1x na leto naredis,ni treba nic drugega. Sem pa navdušena nad tem,kaj vse obstaja,da si lahko pomagamo,v tem nenaravnem okolju&tempu v katerem zivimo.??? #totalrejuvenation #detox #bloodozone #taogarden #mantakchia #juicyfacelifting #pakuaclinic

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on


Zadnje novičke

Prejšnji članekVideo: Je slovenski voditelj s to potezo razjezil sosede?
Naslednji članekUps! Jennifer Lopez je ponagajal veter, pokazala je skoraj vse