Bodoča starša Nicole Kidman in Keith Urban nadaljujeta njun podaljšan pobeg v Avstraliji in sta si v Sydneyu ogledala koncert Kings of Leon.

Sienna Miller in Rhys Ifans sta si v eni izmed londonskih restavracij privoščila kosilo. Sicer pa je bila Sienna nominirana za nagrado Orange Rising Star, ki jih bodo podelili naslednji mesec na britanskih akademskih filmskih nagradah.

Nova mamica Keri Russell se je pridružila Ricki Lake na posebni predstavitvi dokumentarnega filma The Business of Being Born v New Yorku, ki ga je producirala Ricki.

Megan Fox in njen fant Brian Austin-Green sta se udeležila zabave, ki je sledila premieri serije Terminator: The Sarah Connor Chronicles v Los Angelesu.

Po njunem praznovanju novega leta v South Beach, sta se Ashlee Simpson in Pete Wentz vrnila k njunemu vsakdanjemu življenju v Los Angelesu in si privoščila zajtrk ter na sprehod peljala Peteovega psa.

Oprah Winfrey si je v New Yorku ogledala predstavo The color purple na Broadwayu, v kateri nastopata Bebe Winans in Chaka Khan.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoškodovani Jayden James
Naslednji članekNe nakladaj, sleci se že