Oboževalke so v nedeljo ponorele, ko sta se člana skupine Big Time Rush, Logan Henderson in Kendall Schmidt, sprehajala po plaži brez majic. Fanta sta pokazala svoji izklesani telesi, medtem ko sta v sončnem Los Angelesu skušala ujeti čim več valov z njunima deskama.

Veseli smo, da lahko vidimo razgaljena Logana, ki ga povezujejo z Demi Lovato, in Kendalla, še bolj pa bomo veseli, če se jima bosta naslednjič pridružila tudi ostala člana skupine – James Maslow in Carlos Pena Jr. Se strinjaš?

Fantje, ki so se pred kratkim vrnili z njihove turneje 'Better With U' skupaj z britansko fantovsko skupino One Direction, se bodo poleti odpravili na novo turnejo.

V četrtek pa je bil Carlos skupaj z njegovo psičko Sydney opažen ob prihodu na letališče LAX.

Pevec priljubljene skupine, v kateri so se oblačili kot dekleta, je skupaj z ostalima članoma Loganom in Kendallom veselo poziral s svojimi oboževalci, medtem ko so čakali na prtljago.

Pred zasluženim odmorom je Carlos na Twitterju napisal: »Hvala vsem za čudovito turnejo. Blagoslovljen sem, da imam v življenju ob sebi tako čudovite ljudi. Najneverjetnejši oboževalci, ki nas podpirajo in imajo radi.«

Kendall pa je po povratku v Los Angeles dodal: »Doma sem. Stavim, da je @ktothe5th vesel. Rad te imam, mama.«

Si tudi ti njihov/-a oboževalec/-ka? Klikni 'Všeč mi je'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekLeonardo DiCaprio žural s Kate Hudson in Naomi Campbell
Naslednji članekVIDEO Kate Middleton: Vojak zaradi nje padel v nezavest!