Balkanska pevska zvezda Neda Ukraden je rojstni dan imela pravzaprav v petek, 16. avgusta, a ga je zaradi delovnih obveznosti, praznovala preteklo nedeljo.

Jahta, šampanjec in petje…

Kot se za divo spodobi je osebni praznik v družbi najbližjih prijateljev in managerja, proslavila na 20-metrski luksuzni jahti v zalivu Boke Kotorske, kjer ima sicer tudi vilo. Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je Neda povabljene razvajala s celodnevnim potepanjem po morju, kopanjem, z najrazličnejšimi gurmanskimi specialitetami, v potokih pa je tekel šampanjec. Seveda je slavljenka na željo svojih gostov tudi zapela.

Slavile so tri

Z babico Nedo sta praznovali tudi obe dvojčici, dobro leto in pol stari vnukinji Neda in Aleksandra.

Kaj si Neda še želi?

Postavna 63-letnica je na vprašanje, če ima kakšno neizpolnjeno željo, iskreno odgovorila: ''Ne, rasla sem v skromni družini in si nikoli nisem niti predstavljala, da bom, tako na zasebnem kot na poslovnem področju, dosegla vse kar sem!'' Priznava, da je tudi njeno življenje sestavljeno iz vzponov in padcev ter pogumno dodaja: ''Človek se z leti nauči spoprijemati tako z dobrimi kot s slabimi trenutki… iz porazov se lahko ogromno naučiš in pogosto so me porazi naredili še močnejšo!''


Pevka pa zmaga tudi z videzom, ki je pri 63-ih letih zares vreden vsakega aplavza. Le kako ji to uspeva? Vse najboljše!


Zadnje novičke

Prejšnji članekRobsten: Si bosta dala še eno priložnost?!
Naslednji članekNina Osenar: Za vege dogodek se je oblekla v list