Nina vrnitve na glasbeno sceno ni načrtovala, vse je nastalo zelo spontano, tako da ima novi single Čist Smooth tudi povsem sproščeno energijo. "Totalno sem vesela, da sem imela priložnost ponovno ustvarjati glasbo! Moja velika ljubezen je tako spet prišla v ospredje," pravi Nina.

Pop in funky

Stilsko Ninina glasba še vedno ostaja urbana, pop in funky. Pesem je nastala v sodelovanju ustvarjalcema mnogih uspešnic, producentom Damjanom Jovičem in Vilijem Pregljem. "Idejo za refren je dal Jovič, ki je mojster studijskega procesa in res super tip, tako da sva se takoj ujela! No, Vili Pregelj pa ima v videospotu glavno vlogo in je nasploh čist hud!" (smeh)

"Poslušajte ZELO naglas"

Single Čist Smooth govori o sreči, pogumu in dobri energiji, ki je v nas – o ravnotežju med zunanjo pojavo in notranjim zadovoljstvom. "Poslušalcem priporočam, da komad poslušajo ZELO naglas ob kozarcu hladnega, osvežilnega, lahko celo malo alkoholnega smoothieja," se zasmeji Nina, in še doda: "Ampak po pameti – vsaj z alkoholom, komada se itak ne da predozirat, ha ha!"

Prihaja tudi videospot…

Da pa ne bi ostalo le pri singlu, se je ekipa angažirala in takoj posnela tudi videospot, ki je nastal pod režisersko taktirko Aleša Petriča iz produkcijske ekipe Probakster. Med nastopajočimi v videu so tudi vrhunske plesalke, ki trenutno predstavljajo projekt High Heels High Hopes pod okriljem Andreje Vakselj. Videospot za single bo predstavljen že v ponedeljek, 29. julija!

Še vedno vroča…

Nina pa je pokazala tudi, da je še vedno zelo zapeljiva in vroča. V videospotu bo tako dolgonogo vitko črnolasko mogoče opazovati ob avtomobilu, pa na rdeči preprogi,…


Zadnje novičke

Prejšnji članekJustin Bieber: Že pri 15. letih je bil zatreskan v Seleno Gomez!
Naslednji članekKate Middleton: Skrbno načrtovala prinčevo predstavitev svetu